Lakástextil és függöny Debrecen belvárosában

Az általunk forgalmazott függönyök, sötétítők, karnisok, lakástextíliák és kerti textíliák között mindenki megtalálja, amit keres. Változatos kínálatunkban a legújabb trendek mellett a klasszikus elegancia is helyet kap. Fedezze fel stílusos és egyedi termékeinket, és varázsolja otthonát még szebbé ezekkel az időtálló darabokkal.

Fényáteresztő Függönyök

Piac utcai üzletünkben fényáteresztő függönyök széles választékát kínáljuk. Látogasson el hozzánk személyesen, és válogasson több száz termékünk között. Szakértőink segítenek megtalálni a különböző anyagok, színek és stílusok között azt, ami tökéletesen illeszkedik az Ön egyedi ízléséhez és lakása adottságaihoz.

Függöny Debrecen - Textil Design Kft.
Függöny Debrecen - Textil Design Kft.

Sötétítő Függönyök

A sötétítő függönyök egyszerre funkcionális és dekoratív elemei otthonunknak. A megfelelő anyag kiválasztásánál fontos figyelembe venni, hogy milyen szerepet tölt majd be a sötétítő a lakásban (dekoráció, árnyékolás, teljes fénykizárás). A legjobb szín és fazon megtalálásához pedig érdemes otthonunk egyéb berendezési tárgyaihoz (tapéta, szőnyeg stb.) igazodni. Inspirálódjon oldalunkon, vagy térjen be hozzánk személyesen, és találjon rá sötétítő függönyeink között az ideális darabra!

Szalagfüggönyök & Rolók

A szalagfüggönyök és roletták divatos kiegészítői lehetnek fiatalos lakásoknak, vagy modern irodáknak. Praktikus megoldások olyan helyiségekben, ahol a hagyományos függöny alkalmazása nem kivitelezhető. A római roló és a raffroló használata pedig nemcsak dekoratív megoldás, de rendkívül anyagtakarékos is. Üzletünkben megtalálja a rolószerkezet minden tartozékát és a legjobb anyagok között válogathat. Szolgáltatásainknak pedig része a varrás, valamint a rolószerkezet össze- és felszerelése is.

Függöny Debrecen - Textil Design Kft.

Karnisok & Kiegészítők

A tökéletes összkép megteremtéséhez a függöny kiválasztása mellett a megfelelő kiegészítők megtalálására is érdemes időt szánni. Fontos, hogy a hely adottságaihoz illeszkedő, és a függöny stílusával harmonizáló karnist és kiegészítőket válasszunk. Üzletünkben a változatos formájú és anyagú karnisok mellett minden olyan kiegészítőt megtalál, ami a függönyök felrakásához szükséges (sínszalag, oldalnehezék, stb.).

Kerti Textíliák

Kifejezetten kültéri használatra tervezett textíliáink egyszerre praktikusak és stílusosak. Ezek az anyagok nemcsak szépek, de könnyen tisztíthatóak és a környezeti hatásokkal szemben is ellenállóak; színeik nem fakulnak meg eső és erős napsugárzás hatására sem. Frissítse fel kerti bútorait divatos ülő- és díszpárnáinkkal és varázsolja teraszát vagy erkélyét otthona leghangulatosabb részévé.

Egyéb Lakástextíliák

A különböző textíliák meleggé és otthonossá teszik lakásunkat. A kanapé szövete, a díszpárnák színei, a függöny lágysága és a takaró puhasága együtt határozzák meg egy helyiség hangulatát. Üzletünkben ülő- és díszpárnák, szőnyegek, ágytakarók, asztalterítők, törölközők és egyéb lakástextíliák széles választékát kínáljuk, így Ön is könnyedén tökéletes harmóniát teremthet otthonában.