Függöny mosás háztól házig szállítással

Függöny mosás és vasalás: a függöny szakszerű karbantartása

Évente legalább kétszer ajánlott a függönyök és sötétítők alapos tisztítása, hogy megszabaduljunk az anyagra rakódott portól és felfrissítsük otthonunkat. A függöny mosás azonban olyan háztartási feladat, ami sokaknak fejfájást okoz.

Ezek a sokszor kényes anyagból készült, nagy méretű textíliák nehezen moshatóak otthoni körülmények között, ráadásul levenni és felrakni sem egyszerű őket. Azoknál a daraboknál pedig, amik vasalást is igényelnek különösen fáradtságos és időigényes feladattá válhat a függöny karbantartása.

Az elmúlt évtizedek alatt gyakran kerestek fel minket vásárlók egy-egy „katasztrófával” végződő otthon megkísérelt függöny mosás, vagy vasalás után. Ezek a mosási balesetek -amik legtöbbször az anyag látható sérülésével, esetleg összemenésével járnak- annak ellenére is könnyen előfordulhatnak, hogy a méretre készített fényáteresztő vagy sötétítő függöny mellé minden esetben mosási útmutatót adunk. Laikusként, még így is nehéz feladat lehet megítélni, hogy mi az adott anyagnak leginkább megfelelő mosási hőmérséklet vagy mosószer. Talán a mosási baleseteknél is gyakrabban fordul elő, hogy vasalás közben sérül meg az anyag. Különösen igaz ez a vékony szálakból készült, gyakran finom hímzéssel díszített fényáteresztő függönyök esetében.

A mosás és vasalás kihívásai mellett pedig sokszor már a függönyök leszedése is komoly feladat elé állítja az embert. A legtöbb háztartásban nincs elég magas és biztonságos létra, így sajnos meglepően gyakoriak a nagytakarítás közben elszenvedett háztartási balesetek. A visszarakás során pedig a kiegészítők (akasztók, behúzó zsinór, oldalnehezék stb.) helyes használata és az anyag hosszas rendezgetése okozhat bosszúságot.

A függöny mosás és vasalás tehát olyan feladatok, amiket a legtöbb esetben megéri profikra bízni.

Teljes körű szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy nemcsak az új függönyök beszerzésében, de a már meglévő darabok karbantartásában is segítséget tudjunk nyújtani. A szakszerű mosás és vasalás mellett a függönyök leszedésében és felrakásában is számíthat ránk. Így amellett, hogy időt és energiát spórolhat meg, abban is biztos lehet, hogy kedvenc függönye nem sérül meg és a tisztítás után is gyönyörű dísze marad a lakásnak.

Olvasson tovább még több hasznos tippért, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot! Szakértőink szívesen válaszolnak minden felmerülő kérdésre e-mailben egyetlen munkanapon belül, vagy személyesen Piac utcai üzletünkben.

Bővebb információért termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal!

Írjon nekünk a textildesign2007@gmail.com e-mail címre, vagy töltse ki a kapcsolati űrlapot, és mi egy munkanapon belül válaszolunk.

Bővebb információért termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal! Írjon nekünk a textildesign2007@gmail.com e-mail címre, vagy töltse ki a kapcsolati űrlapot, és mi egy munkanapon belül válaszolunk.